Prodajni program

Balanserke - mašine za balansiranje guma i točkova


CEMB ER100i
Kompletan centar za balansiranje i 3D dijagnostiku točkova. Merenje balansa, deformacija, dubine šare na gumi, odnos gume i felne. Sa pneumatskom flanšom i dizalicom.


CEMB ER80
Nov inovativni dizajn mašine pruža Vam bolji pristup točku za balansiranje. Digitalni touch panel sa automatskim merenjem svih dimenzija gume.


CEMB ER60
Inovativni i ergonomski dizajn. Digitalna balanserka za sve vrste točkova sa veoma malom brzinom okretanja osovine. Automatsko merenje rastojanja točka od mašine i njegovog prečnika. Automatsko kočenje i određivanje mesta debalansa laserskim zrakom


CEMB VIDEO PRO
Balanserka sa monitorom i najboljim odnosom cena/kvalitet. Za sve točkove težine do 75 kg. Brz ciklus merenja (4,7 sec). Preciznost 0,5 gr. Poziciona rezolucija ± 1,4°.


CEMB C87SE
Mašina za balansiranje točkova sa pneumatskom flanšom i merenjem deformacije. Izmerite deformacije i debalans u jednom ciklusu za samo 5 sekundi.


CEMB C73L
Jedna od najbržih balanserki na tržištu. Postavite senzor na točak, spustite poklopac i za 5 sekundi dobijate sve podatke o debalansu.


CEMB C71evo
Novi VDD merni sistem za brzo i precizno merenje debalansa. Skoro upola brže nego bilo koja druga balanserka na tržištu.


CEMB K12
Mala automatska digitalna mašina za jednostavno i brzo balansiranje svih putničkih i kombi točkova do 75 kg. Uštedite prostor i novac.


CEMB K10
Digitalna balanserka malih dimenzija i velikih mogućnosti. Programi za sve čelične i alu točkove težine do 75 kg.

Teretne balanserke za kamione i autobuse


CEMB PAGURO
Inovativno rešenje ručne teretne balanserke. Montira se na čeljusti postojeće teretne demonterke i tako štedi veliki prostor. Za pripremu balansiranja koristi elemente demonterke (nepotreban pneumatski lift za dizanje točka).


CEMB C210
Teretna digitalna mašina sa ručnim unosom svih dimenzija i pomoćnom dizalicom za podizanje točkova. Lako balansiranje svih guma težine do 200 kg.


CEMB C212
Kamionska teretna balanserka sa automatskim unosom razdaljine i prečnika. Opcioni EMS senzor za merenje deformacije točka. Brzo i lako radite sve točkove do 250 kg.


CEMB C218
Vrhunska kompjuterska mašina za kamione i autobuse, sa prikazom na TFT monitoru. Automatski unos daljine i dijametra točka. Opciono merenje površine gume.


CEMB C202SE
Jedina teretna balanserka na svetu koja pneumatski blokira točak na flanši. Automatsko očitavanje parametara točka sa kompjuterskom obradom i prikazom na TFT monitoru.

Mobilne balanserke - za Vaš terenski servis


CEMB C206
Mobilna mašina za balansiranje na terenu putničkih i teretnih točkova do 250 kg. Reduktor omogućava lako podizanje teških pneumatika. Balansirajte svaki točak. Svuda.


CEMB C29
Mala pokretna balanserka za putničke, kombi i motociklističke točkove. Sa tri načina napajanja. Ubacite C29 u kombi i krenite !


CEMB L88
Finišh balanser za direktno merenje debalansa točka na samom vozilu. Za putnička i teretna vozila.

Zašto izabrati CEMB ?

  • VDD (Virtual Direct Drive) - novi koncept merenja debalansa koji garantuje maksimalnu preciznost za najkraće moguće vreme. Patentirani sistem merenja potiče iz CEMB-ovog jedinstvenog iskustva proizvodnje industrijskih mašina za balansiranje i analiza vibracija. Time je čak i najekonomičnija CEMB balanserka nadmoćna u odnosu na konkurente na tržištu što se tiče brzine i preciznosti.
  • Pozicioni senzori (enkoderi) - novi elektronski senzori razvijeni i proizvedeni od strane CEMB-a. Na rad enkodera više ne utiču vek trajanja, smetnje, montiranje točka, vlaga ili prašina. Tehnološki korak napred koji garantuje maksimalnu pouzdanost.
  • Made in Italy - svi delovi koji utiču na kvalitet uređaja proizvedeni su u CEMB-ovoj fabrici u Mandelu del Lariu u Italiji. U izradi su korišćene tolerancije propisane industrijskim standardima koje obezbeđuju konstantno i dugotrajno precizno merenje.

Ostalo

Vulkanizerske mašine za motocikle - za servisiranje savremenih motocikala neophodna je savremena servisna oprema. Ukoliko Vašem servisu za dvotočkaše nedostaju profesionalne vulkanizerske mašine, pogledajte CEMB-ov komplet za balansiranje i demontažu guma i točkova - pravi izbor za sve motore i skutere.